Het besef dat samenwerking bittere noodzaak is, in combinatie met de complexiteit van het regelen van een scheiding, heeft ons gestimuleerd om ‘over de eigen grenzen heen’ te denken en dit vergroot de kans voor onze klanten op een succesvolle aanpak. Daarom werken wij, indien dit van belang is, samen met de financieel adviseurs die aangesloten zijn bij Scheiden in Company. Middels deze samenwerking ondersteunen en versterken we elkaar om scheidende partijen een goede en complete dienstverlening te kunnen leveren.

Onafhankelijk en neutraliteit gewaarborgd

Scheidingswijze[n] heeft tot doelstelling om via haar scheidingsmediators in het land voor elke scheiding de juiste oplossing te bieden. De ervaren en professionele leden van ScheidingsWijze[n] helpen om de scheiding en alles rondom scheiden efficiënt, zorgvuldig, betaalbaar en volledig met elkaar te regelen.

Benadrukt wordt, dat ScheidingsWijze[n] onafhankelijkheid en neutraliteit waarborgt.

ScheidingsWijze[n] verkoopt geen hypotheken of andere financiële producten. Scheidingswijze[n] vindt het belangrijk dat haar mediators/scheidingsspecialisten 100 % onafhankelijk blijven en dat de neutraliteit gewaarborgd blijft.

Niet meer van het kastje naar de muur

Echter, om een scheiding goed te kunnen regelen, is het wel van belang om te weten wat bijvoorbeeld de mogelijkheden zijn met betrekking tot kopen, splitsen, uitkopen en verkopen. Middels de nauwe samenwerking met de aangesloten financieel advieskantoren bij Scheiden in Company versterken we elkaar om de scheidende relatie op elk gebied van de echtscheiding bij te staan. De klant moet weten waar hij of zij aan toe is en de klant moet niet achteraf voor verrassingen komen te staan.

ScheidingsWijze[n] is de samenwerking met Scheiden in Company aangegaan gelet op haar wens om experts elk op hun eigen vakgebied met elkaar te laten samenwerken, het makkelijker te maken (het is al moeilijk genoeg) en een gedegen kwaliteit voor de gezamenlijke klanten te waarborgen.

We helpen om concrete afspraken te maken en de ervaren senior ScheidingsWijze[n] zorgen er samen met Scheiden in Company voor dat alles rondom de scheiding zorgvuldig, betaalbaar en volledig geregeld wordt. Bovendien hoeft de klant niet allerlei verschillende instanties af, maar kan de scheiding snel en efficiënt worden afgehandeld.

Kip en ei probleem

Een voorbeeld uit de praktijk:
Vaak wil de bank pas helderheid geven over de financiering van de woning als er een convenant ligt dat opgesteld is door de mediator. De mediator daarentegen, weet niet wat hij op schrift kan stellen, omdat er geen helderheid is over de mogelijkheden ten aanzien van de financiering… dat is een probleem, want er kan pas een woning worden gekocht, als er afspraken over de scheiding zijn gemaakt. Dit is iets, dat het samenwerken bij het regelen van een scheiding bittere noodzaak maakt. Samenwerking vergroot de kans op een succesvolle afronding/aanpak van de scheiding voor onze gezamenlijke klanten.

Ons team bestaat uit familiemediators/ scheidingsspecialisten, die alles regelen rondom een scheiding. Wij staan voor kwaliteit, snelheid en service.
Je staat er niet alleen voor, wij staan voor je klaar.

ScheidingsWijze[n] zijn werkzaam in Nederland en te bereiken op info@scheidingswijzen.nl of bel gerust voor een vrijblijvend informatiegesprek naar 085 – 0 16 15 17.