Het ontstaan

Scheiden in Company is ontstaan vanuit de gedachte om experts elk op hun eigen vakgebied met elkaar samen te laten werken. In company dus. Daarmee is de specialisatie gewaarborgd en is de kwaliteit hoger. Tevens is de extra winst het gemak voor uw cliënt die niet allerlei verschillende instanties zelf hoeft te bezoeken maar de scheiding volledig en goed bij u kan afhandelen.

Male hand with pen over open notebook at seminar or conference

Over ons

Mijn naam is Bert-Jan Vincent

Ik ben geboren en getogen in Overijssel. Na mijn schoolperiode ben ik jaren eigenaar geweest van een Financieel Advies kantoor. In die tijd werd ik regelmatig gevraagd advies te geven rond echtscheidingen. Niet alleen op zakelijk gebied maar ook voor persoonlijke zaken. Omdat ik het belangrijk vind gedegen informatie te verstrekken heb ik een erkende opleiding gevolgd tot echtscheidingsspecialist.

Met denken in oplossingen en een altijd positieve kijk op het leven wil ik rust en overzicht geven. Dat vind ik een belangrijke basis om beslissingen te kunnen nemen voor de toekomst. Ik ben een trotse vader van twee dochters van 18+. Afspraken omtrent kinderen nemen bij mij daarom een prominente rol in.

Zelf heb ik het graag goed geregeld. Dat is voor mij dan ook het uitgangspunt voor iedereen die ik help.