Het ontstaan

Scheiden in Company is ontstaan vanuit de gedachte om experts elk op hun eigen vakgebied met elkaar samen te laten werken. In company dus. Daarmee is de specialisatie gewaarborgd en is de kwaliteit hoger. Tevens is de extra winst het gemak voor uw cliënt die niet allerlei verschillende instanties zelf hoeft te bezoeken maar de scheiding volledig en goed bij u kan afhandelen.

Over ons

Bert-Jan Vincent is de oprichter van Scheiden in Company. Na jaren eigenaar geweest te zijn van een financieel advieskantoor is hij inmiddels een ervaren echtscheidingsspecialist. In zijn zoektocht om zaken goed te regelen voor zowel zichzelf als voor iedereen die hij adviseert rondom een scheiding heeft hij Scheiden in Company opgericht.

Vanuit de gedachte om krachten, kennis en kunde te bundelen is er sinds 2016 een samenwerking met ScheidingsWijze[n]. Door verschillende professionals met elkaar te laten samenwerken aan dezelfde scheiding, zullen alle aspecten van de scheiding voldoende aan bod komen waardoor niets onbelicht blijft.
Daarnaast heeft deze samenwerking als doel de organisatie tot een hoger niveau te tillen.

Ons netwerk en onze klanten kunnen bouwen op deskundige en gespecialiseerde professionals (expertisecentrum). Samen met de leden van ScheidingsWijze[n] en de adviseurs van Scheiden in Company, met ieder hun eigen specialisme, kunnen wij onze klanten zodoende op fiscaal, financieel, emotioneel en juridisch gebied van A tot Z bij de scheiding ondersteunen.