Op zoek naar een woning

In deze overspannen huizenmarkt is het moeilijk om na de scheiding een woning te vinden. Toch is dat van het allergrootste belang. Een scheiding is niet makkelijk dan is het prettig om snel duidelijkheid te hebben over waar je komt te wonen na de scheiding. Zeker als er kinderen bij de scheiding betrokken zijn.

Scheiden in Company is ontstaan vanuit de gedachte om experts elk op hun eigen vakgebied met elkaar samen te laten werken. In company dus. Waarom dan niet onze klanten helpen als ze op zoek zijn naar een woning.

Kruiwagen

We zien dat we als scheidingsspecialist maar ook als hypotheekadviseur eerder op de hoogte zijn dan de makelaar dat er een woning beschikbaar komt. Zodoende kunnen we onze klanten vaak attenderen op een woning. Om onze klanten het makkelijker te maken, het is al moeilijk genoeg vermelden we op onze facebookpagina woningen die te huur of te koop komen. Ook onze klanten kunnen op de Facebookpagina van Scheiden in Company te kennen geven dat zij een woning zoeken en posten wat zij evt. qua woning achterlaten. Binnen ons netwerk zijn er ook makelaars, woningstichtingen, parentshouses en verhuurders die weten wat er bij een scheiding komt kijken en graag een stapje harder doen voor onze klanten om te helpen in de 1e levensbehoefte: een woning. We zijn graag samen de kruiwagen om de stip op de horizon weer te kunnen zien.